Kinderevenementen

OP MAAT UITGEWERKT

Kinderevenementen

One Of A Kind Events begon initieel als een evenementenkantoor dat uitsluitend evenementen voor kinderen organiseerde. Door COVID-19 zijn we veel meer soorten evenementen gaan organiseren. Dat sluit niet uit dat we geen coole, zotte, geweldige en grave kinderfeesten meer organiseren. Integendeel! Ben je opzoek naar het perfecte verjaardagsfeestje in thema? Of binnenkort een communie of lentefeest? Daarbij komt alles op het kinderfeestje in een van de beschikbare thema’s. Wil je graag gaan voor je eigen thema en daarin alles op maat laten uitwerken? Contacteer ons snel en we bespreken graag met jou de mogelijkheden! 

Wat kan je allemaal personaliseren?

Wat bieden we aan?

Thema

Kijk snel tussen alle thema's die we aanbieden! Staat je gewenste thema er niet bij? Aarzel niet om ons te contacteren met je vraag naar een ander thema, we helpen je graag verder!

Activiteiten

Reisje rond de wereld? Een superheldenacademie? De dappere prinses die de prins uit de toren komt bevrijden? Sportieve, actieve en creatieve activiteiten om een hele dag plezier te beleven!

Catering

Kies je voor een klein knabbeltje als vieruurtje? Of een snack tijdens de middag? Of ga je toch voor die ultra coole fancy helemaal gethematiseerde taart? Daarbij een lekker sapje en de kinderen smullen er op los!

Afgelopen & opkomende

Cases

Superheldenacademie Jerome & Morris

Alle nieuwe superhelden | Foto: Jan van Bragt

Op 22 februari 2020 organiseerden we het superheldenfeest van de 2 jarige broertjes Jerome en Morris. Ze waren helemaal weg van hun superhelden feestje! Wat stond er juist te gebeuren?

Op de uitnodigingen stond de vraag of de andere kindjes samen met Jerome en Morris de wereld weer een stukje betere wouden maken en samen echte superhelden wouden worden.

Daarbij kregen ze een echt superheldenmasker dat ze later op het feest konden versieren. Dat masker was tevens hun toegangsticket tot de superheldenacademie.

Op de dag van het feestje stonden onze 4 superhelden coaches:
Superheld Bas, Superheld Ruben, Superheld Fay & Superheld Tomas klaar om de toekomstige superhelden te trainen. Met verschillende proeven voor kracht, precisie, snelheid en tal van anderen slaagden ze er allemaal in om een echte superheld te worden.

Moe maar voldaan kregen ze vlak voor ze huiswaarts gingen een echt superheldendiploma met medaille mee naar huis, ze waren klaar om de wereld beter te maken en tegen het kwaad te strijden! 

Edegem, jeugdhuis Nootuitgang, 8 maart 2020. Een paar dagen voor de eerste lockdown! Nog een laatste stevige feestje voor jammer genoeg een lange tijd. 

One Of A Party was de eerste kinderfuif georganiseerd door One Of A Kind Events. Met 90 aanwezigen hebben we het jeugdhuis op zen kop gezet!

Een stevig en geslaagd feestje op een mooie zondagmiddag. Met 4 topdj’s: Noise, R3ban, Sydney Ayven & Tomaxx kon het niet mislopen. Leuke beats, goede meezingers voor kinderen en een prachtige sfeer voor jong en oud. 

Gecombineerd met een hapje en drankje was het een prachtnamiddag voor iedereen. Naast de dansvloer was de schminkstand, de wall of fame (met heel wat leuke boodschappen) en uiteraard het frietjeskraam het hoogtepunt van heel wat kinderen.

Wij kijken alvast uit naar de tweede editie van One Of A Party want ja hoor, die komt er zeker en vast nog aan! 

One Of A Party

One Of A Party | Foto: Wout Van Ackere

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid