Event Creation

ONZE MISSIE & VISIE

Missie & Visie

Betrouwbaarheid & Eerlijkheid

Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij One Of A Kind helemaal bovenaan. We willen een betrouwbare aanpak naar voor schuiven tijdens een samenwerking. Of het nu gaat over de facturatie of over de haalbaarheid van het evenement. We willen vanaf de start aan je tonen of iets haalbaar is en hoeveel het zal kosten. 

Jong & Dynamisch

One Of A Kind Events is een jong en dynamisch team van 2 gemotiveerde student-ondernemers. Beiden hebben ze de opleiding Event- & Projectmanagement doorstaan om zo meer te weten te komen over de sector. Bas en Tomas volgen samen de laatste trends op die zich afspelen in de evenementensector. Zo zorgen ze er samen voor dat de evenementen die ze organiseren steeds actueel blijven.

Communicatie

Communication is key! Je wilt in de eerste plaats met je evenement een boodschap overbrengen. Of het nu gaat over een personeelsfeest, een teambuilding of een ander soort evenement, wij zorgen dat de boodschap die je wil overbrengen duidelijk overkomt bij de deelnemers of bezoekers.

Beleving & Herinnering

One Of A Kind Events focust vooral op de beleving en de herinnering omdat iedereen het verdient zijn betekenisvolle momenten om te zetten in waardevolle herinneringen. Elk evenement waar wij mee helpen, willen we altijd zo organiseren dat het een waardevolle herinnering is voor jou als klant, maar tegelijkertijd ook voor de bezoeker van het evenement. 

Event Creation

Cases

One Of A Party

E(C)-CUP

Superheldenfeest

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid