Over Ons

Ons Verhaal

Hoe zijn wij begonnen?

In 2018 begonnen we allemaal vol goede moed aan een nieuwe opleiding, Event- & Projectmanagement. In ons tweede jaar leerde we elkaar beter kennen en zagen we het zitten om een eigen bedrijf op te starten. Daarom besloten we in november 2019 de stap te zetten naar ons eigen eerste agency. Een week later was One Of A Kind Events geboren. 

Het idee was een evenementenkantoor dat enkel evenementen organiseerde voor kinderen en gezinnen. Met enkele succes evenementen voor de COVID-19 crisis hebben we gelukkig nu heel veel kinderen kunnen blij maken. Met een B2C kinderfuif in het Jeugdhuis van Edegem (Nootuitgang) en een superheldenfeest voor de verjaardag van Jerome en Morris. 

Door de aanhoudende crisis hebben we onzelf her uitgevonden. Met nieuwe types evenementen te introduceren aan ons gamma. Livestreaming, online- en hybride evenementen hebben voor ons geen geheimen meer. 

In 2020 hebben we onze eerste voetstappen gezet in de esports wereld. Enkele projecten die we online organiseerde zijn steeds verder aan het uitbouwen naar grote offline evenementen. Zo hebben we begin september een groot project in Antwerp Expo. 

Ondernemen zit in ons bloed en nieuwe projecten blijven opbouwen is een droom. Blijf ons zeker volgen want er zitten nog heel veel nieuwe projecten aan te komen binnenkort! Stay tuned! 

Eventmanagers

Ons Team

Bas Bukkems

Bas Bukkems

Managing Partner

Bas is onze financiële man en alziend oog die bekijkt of alle cijfertjes kloppen na het evenement. Hij zorgt voor een gestructureerde aanpak binnen het team en zorgt ervoor dat we niets over het hoofd zien. Heb je een vraag voor Bas? Aarzel niet om hem te contacteren!

Tomas Schippers

Tomas Schippers

Managing Partner

Tomas is de grootste babbelaar van de drie. Daarnaast buigt Tomas zich het meest over de creatieve invulling van de evenementen. Hij staat daarnaast altijd in contact met de klanten en zorgt iedereen gelukkig blijft! Heb je nog vragen voor Tomas? Aarzel niet om hem te contacteren.

Ruben Verhelst

Ruben Verhelst

Partner

Ruben zorgt voor de technische uitwerking van de evenementen. Hij zorgt ervoor dat de evenementen tip top in orde gemaakt worden qua setup. Verder is hij ons creatieve brein op gebied van marketing en sociale media! Heb je een vraag voor Ruben? Aarzel niet om hem te contacteren!

TESTIMONIALS

Klanten Aan Het Woord

Maikel Annaert

Maikel Annaert

Bar Belgique

We zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking. Zelf wisten wij niet veel over livestreams, maar One Of A Kind Events begeleidde ons. Ze deelden hun kennis en stuurden ons bij waar nodig. Ze zijn een top team!

Super vriendelijke kerels, deze altijd klaar staan met veel enthousiasme! Tenslotte ook nog eens flexibel en bereid om aan je wensen als klant te voldoen!

Edith Lagrou

Edith Lagrou

Founder Drunken Sailor Boardgame

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid