Over Ons

Ons Verhaal

Het ontstaan van One Of A Kind

September 2018, het moment waarop Bas, Ruben en Tomas een nieuwe studie startten. Alle drie met goede moed begonnen ze aan hun tweede studie in het hoger onderwijs. Een zalige projectweek Nextasy zorgde ervoor dat we als klas direct dicht bij elkaar stonden. Op zoek naar nieuwe vrienden en een beetje verlegen leerden we allemaal nieuwe mensen kennen. Het eerste jaar verliep voor ons allemaal heel vlot.

September 2019, de start van ons tweede jaar aan de hogeschool. We merkten al snel dat onze richting Event- & Projectmanagement heel theoretisch was ingericht en we graag de handen uit de mouwen wouden steken. We bezochten enkele leuke evenementen rond ondernemerschap in Antwerpen en dat maakte de keuze voor ons nog makkelijker. 

November 2019, de start van onze droom. We richtten een eigen evenementenkantoor op onder vrienden. Ons doel? Spectaculaire kinderevenementen organiseren en ervoor zorgen dat kinderen de meest fantastische herinneringen kunnen verzamelen. Een goede voorbereiding zorgde voor een knallende start en zo werd onze droom werkelijkheid! 

Maart 2020… Corona hakt er in ons Belgenlandje goed in… Het onvermijdelijke werd waar: ons land ging in lockdown en de hele sector ging op slot. Helaas konden we niet meer doen wat we graag doen, evenementen organiseren en herinneringen maken. Er zat maar één ding op: snel schakelen. Het werden avonden waar we nadachten over hoe we verder gingen met One Of A Kind Events en vooral hoe we onze visie konden nastreven in een pandemie. Het was niet makkelijk dit te combineren met onze studies en het thuisonderwijs… Toch waren we enorm gemotiveerd om er iets prachtig van te maken. Naarmate de COVID-19 crisis verder vorderde, merkten we dat we meer wouden doen dan enkel kinderevenementen. We begonnen met livestreaming, recordings van workshops en programma’s en nog meer omtrent online evenementen. 

Januari 2021, One Of A Kind Events 2.0, in een nieuw jasje of concreet: een nieuwe vorm van  evenementorganisatie.

Tijdens de COVID-19 crisis hebben we nieuwe markten leren kennen. E-sports is namelijk een opkomende en snelgroeiende sector in België. E(C)-CUP was ons eerste project in de e-sportssector. Momenteel zijn we volop bezig met het plannen van nieuwe evenementen rond e-sports. Wij kijken alvast uit naar alles wat nog komt. Houd dus zeker onze website en Social Media in het oog voor fantastische nieuwigheden! 

Eventmanagers

Ons Team

Bas Bukkems

Bas Bukkems

Managing Partner

Bas is onze financiële man en alziend oog. Hij bekijkt of alle cijfertjes kloppen na het evenement. Hij zorgt voor een gestructureerde aanpak binnen het team en zorgt ervoor dat we niets over het hoofd zien. Heb je een vraag voor Bas? Aarzel niet om hem te contacteren!

Tomas Schippers

Tomas Schippers

Managing Partner

Tomas is de grootste babbelaar van de drie. Hij buigt zich het meest over de creatieve invulling van de evenementen. Hij staat daarnaast altijd in contact met de klanten en zorgt ervoor dat iedereen gelukkig blijft! Heb je nog vragen voor Tomas? Aarzel niet om hem te contacteren.

TESTIMONIALS

Klanten Aan Het Woord

Maikel Annaert

Maikel Annaert

Bar Belgique

We zijn heel tevreden over de vlotte samenwerking. Zelf wisten wij niet veel over livestreams, maar One Of A Kind Events begeleidde ons. Ze deelden hun kennis en stuurden ons bij waar nodig. Ze zijn een top team!

Super vriendelijke kerels, deze altijd klaar staan met veel enthousiasme! Tenslotte ook nog eens flexibel en bereid om aan je wensen als klant te voldoen!

Edith Lagrou

Edith Lagrou

Founder Drunken Sailor Boardgame

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid