Events

ONZE MISSIE & VISIE

Missie & Visie

Betrouwbaarheid & Eerlijkheid

Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij One Of A Kind helemaal bovenaan. We willen een betrouwbare aanpak naar voor schuiven tijdens een samenwerking. Of het gaat over de facturatie of over de haalbaarheid van het evenement. We willen vanaf de start aan je tonen of iets haalbaar is en hoeveel het zal kosten. 

Jong & Dynamisch

One Of A Kind Events is een jong en dynamisch team van 2 gemotiveerde student-ondernemers. Beiden hebben ze de opleiding Event- & Projectmanagement doorstaan om zo meer te weten te komen over de sector. Bas en Tomas volgen samen de laatste trends op die zich afspelen in de evenementensector. Zo zorgen ze er samen voor dat de evenementen die ze organiseren steeds actueel blijven.

Communicatie

Communication is key! Je wilt in de eerste plaats met je evenement een boodschap overbrengen. Of het nu gaat over een personeelsfeest, een teambuilding of een ander soort evenement, wij zorgen dat de boodschap die je wil overbrengen duidelijk overkomt bij de deelnemers of bezoekers.

Beleving & Herinnering

One Of A Kind Events focust vooral op de beleving en de herinnering, omdat iedereen het verdient zijn betekenisvolle momenten om te zetten in waardevolle herinneringen. Elk evenement waar wij mee helpen, willen we altijd zo organiseren dat het een waardevolle herinnering is voor jou als klant, maar tegelijkertijd ook voor de bezoeker van het evenement. 

Onze services

Evenementen

Event Creation

Je wilt graag een evenement organiseren voor de juiste gelegenheid, maar hebt nog geen idee. One Of A Kind biedt de ideale oplossing om jouw concept mee uit te werken.

Event Production

Je hebt al een concept en wilt dit graag omzetten naar een spectaculaire productie? One Of A Kind biedt de juiste ondersteuning om je evenement volledig uit te werken.

Event Support

Je evenement is al conceptueel en productioneel uitgewerkt, maar je komt nog handen te kort om mee op te bouwen? One Of A Kind ondersteunt met de nodige werkkracht.

ONZE AANPAK

Aanpak

We Luisteren

Beginnen doen we door te luisteren naar je verhaal. Wat zijn de wensen en noden van jou of je bedrijf. We willen ons inleven in je verhaal, in je DNA en ervoor zorgen dat we jullie volledig begrijpen. 

We Overleggen

Na luisteren volgt ons overleg. We bekijken onderling en samen met jullie wat de doelen zijn die vooropgesteld worden. Wat is er mogelijk? 

We Analyseren

Nadat we volledig hebben geluisterd, gaan we kijken wat we kunnen betekenen als evenementorganisator: waar kunnen wij helpen? Waar kunnen wij ondersteunen? 

We Creëren

One Of A Kind Events focust vooral op de beleving en de herinnering, omdat iedereen het verdient zijn betekenisvolle momenten om te zetten in waardevolle herinneringen.  

We Evalueren

Ons werk zit er pas op als iedereen tevreden is. Voor een start-up is evalueren een enorm belangrijk en leerrijk onderdeel van ons proces. We stellen onszelf een aantal belangrijke vragen: Wat nemen we van deze aanpak mee naar een volgend evenement? Wat doen we volgende keer toch best anders? Hierin staat de feedback van de klant natuurlijk centraal. 

Events

Afgelopen cases

One Of A Party

One Of A Party was een kinderfuif in Jeugdhuis Nootuitgang in Edegem. 90 aanwezige kinderen dansten op de zotste beats van oa. DJ Tomaxx, Sydney Ayven, Noise & R3ban. Gezellig een drankje met een frietje of curryworst en het feest kon niet mislopen. Het hele feest was in glow in the dark thema en dat in de roze en blauwe kleur. Lichten uit, glowsticks aan en feest vieren dus! Partyyyy Whooop Whooop. 

Superheldenfeest

_MG_3679_C

Op 22 januari 2020 was er groot feest. Jerome en Morris waren samen jarig. Samen met 16 andere kindjes vierden ze hun verjaardag in superhelden thema. Voor het feest had elk kindje een uitnodiging gekregen van de superheldenacademie. Er was een groot tekort aan superhelden dus moesten er snel nieuwe getraind worden. Wie kon er slagen voor het superheldenexamen? 

EC-CUP 2021

EC-CUP begon als een schoolproject met 6 studenten waaronder Bas, Ruben en Tomas. Een FIFA 21 toernooi dat door zou gaan op de prachtige locatie Hotel Stayen. Vanwege de aanhoudende COVID-19 crisis zijn we volledig omgeschakeld naar een online editie. Meer dan 80 deelnemers van over heel Europa namen deel aan ons toernooi. Alvast een succes, wij kijken alvast uit naar de editie op Hotel Stayen, want ja, die zijn we alvast aan het plannen! Wij kijken er alvast naar uit! 

Bar Belgique & Fitfest

Bar Belgique en Fitfest vonden plaats op dezelfde dag. Wat de EC-CUP was als eindejaarsproject was Bar Belgique en Fitfest hetzelfde voor andere groepen. One Of A Kind Events mocht ondersteuning bieden om de livestream up and running te houden. Bij Fitfest hadden we het genoegen om mee te werken aan het marketing aspect. Naast de livestream hebben we enkele video’s vooraf opgenomen en bewerkt om tijdens de livestream deze video’s te kunnen gebruiken. One Of A Kind Events voorzag bovenstaand filmpje voor FitFest. 

All Aboard

All Aboard was het culturele evenement van Drunken Sailor Boardgame dat plaats vond op 31 juli 2021. Met meer dan 100 aanwezig op de Napoleonkaai in Antwerpen COVID-19 proof feesten in het nautische thema op de kaai net naast het MAS. Een unieke omgeving voor een super gezellig evenement. One Of A Kind Events mocht het productionele op zich nemen met de uitwerking van het evenement. Verschillende topleveranciers zoals Beir Total, Levi Party Rental en nog veel meer maakte er een geweldig feest van om nooit meer te vergeten.

100 jaar Koornbloemwijk

100 jaar Koornbloemwijk, een groot wijkfeest voor het 100 jaar bestaand vande Koornbloemwijk. One Of A Kind Events stond in voor het onderdeel talentenjacht. Daarbij organiseerde we een talentenshow met verschillende talenten. Van zingen tot piano, dwarsfluit en nog zoveel meer. Naast de talentenjacht hielpen we mee op het evenement met verschillende vrijwillige handen die ervoor zorgden dat we meer dan €20.000 konden schenken aan het goede doel. Voor dit evenement voorzag One Of A Kind Events eveneens het bovenstaande filmpje. 

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid