Events

live-stream-F52RCPE

Online Events

LIVESTREAMING

Livestream evenementen winnen nog steeds aan populariteit. Een congres, een motivational talk, een vergadering of webinar online organiseren? Sprekers op een professionele laten presenteren? One Of A Kind Events zorgt voor jouw livestream evenement op maat! Daarnaast een hybride evenement waarbij een livestream van pas komt? Contacteer ons snel! 

GET ENGAGEMENTS

BEDRIJFSEVENTS

Je bedrijf nog meer in de kijker zetten? Je personeel verwennen met een leuke incentive of teambuilding? Dan ben je bij One Of A Kind Events aan het juiste adres. Voor een bedrijfsevenement werken we volledig op maat en komen we graag langs om alles te bespreken.

Rear view of Audience showing hand to answer the question from Speaker on the stage
Children playing with made board game

PURE FUN

KINDEREVENTS

Je kleine spruit het leukste feestje geven?  Dan ben je bij One Of A Kind Events aan het juiste adres. Wat begon als een evenementenkantoor voor kinderevenementen is ondertussen uitgegroeid tot veel meer. Als je een kinderevenement in volledig thema wilt, kijk dan snel bij meer informatie voor onze spetterende thema’s en formules. 

Koop snel je ticket!

PUBLIEKSEVENTS

Ben je benieuwd naar een evenement waar wij onze schouders mee onderzetten? Kijk dan alvast tussen onze publiek toegankelijke evenementen waar je aan kan deelnemen! Er staan heel leuke evenementen gepland het komende jaar! Neem zeker eens een kijkje tussen al onze aankomende evenementen. 

kinderfeestje-11
EC-10

Next big thing!

ESPORT EVENTS

One Of A Kind Events organiseert esport events onder een andere naam! Wil je graag eens meemaken hoe een esports event eraan toegaat? Bekijk dan snel op de website van (NAAM) om meer informatie in te winnen over esports! 

Wat voorzien wij?

Onze Services

Eventmanagement

Heb je een goed idee voor je evenement maar weet je niet hoe je aan de uitwerking kan beginnen? Laat het ons weten en wij bekijken graag hoe we jou kunnen bijstaan bij het organiseren van jouw evenement op maat van A tot Z.

Marketing

Heb je naast het event nog de nodige marketing rond het event nodig? Samen komen tot de ideale branding van je evenement. Van promovideo's tot foto's en banners tot RSVP's kunnen op maat uitgewerkt worden.

Social Media

Naast marketing zetten we binnen One Of A Kind Events hard in op Sociale Media. Hoe kan je het evenement op de correcte manier boosten op Sociale Media, welke kanalen kan je het best gebruiken en hoe kan je inspelen op de laatste trends?

Event website

Heeft je evenement een aangepaste eventwebsite nodig? Aarzel niet om te vragen naar de mogelijkheden om een evenementenwebsite op te zetten. WE bekijken graag samen jouw wensen om maatwerk af te leveren.

Verhuur

Je eigen evenement nog grote maken of nog meer spektakel bezorgen? Bekijk eens wel materiaal One Of A Kind Events verhuurt. Zo kan je leuke activiteiten of materialen toevoegen aan je evenement om zo je evenement te verbeteren.

Catering

Echte liefde gaat door de maag! Daarom is catering uiteraard een belangrijk onderdeel van het evenement. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is omtrent catering? Aarzel niet om ons te contacteren en dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Waar kan je ons vinden?

Afgelopen & Volgende Evenementen

Apr 17, 2021
Team FitFest
Online
Apr 17, 2021
Team Bar Belgique
Online
May 6, 2021
Team EC-CUP
Online
Jun 26, 2021
Team Hart Voor Events
De Schorre Boom
Jul 31, 2021
Drunken Sailor
Antwerpen
Sep 25-26, 2021
Nieuw Koornbloem
Wilrijk
Apr 15-17, 2021
BOTS
Antwerp Expo

Tickets

TBA

€-

Tickets

TBA

€-

Events

Afgelopen cases

One Of A Party

One Of A Party was een kinderfuif in Jeugdhuis Nootuitgang in Edegem. 90 aanwezige kinderen dansten op de zotste beats van oa. DJ Tomaxx, Sydney Ayven, Noise & R3ban. Gezellig een drankje met een frietje of curryworst en het feest kon niet mislopen. Het hele feest was in glow in the dark thema en dat in de roze en blauwe kleur. Lichten uit, glowsticks aan en feest vieren dus! Partyyyy Whooop Whooop. 

Superheldenfeest

_MG_3679_C

Op 22 januari 2020 was er groot feest. Jerome en Morris waren samen jarig. Samen met 16 andere kindjes vierden ze hun verjaardag in superhelden thema. Voor het feest had elk kindje een uitnodiging gekregen van de superheldenacademie. Er was een groot tekort aan superhelden dus moesten er snel nieuwe getraind worden. Wie kon er slagen voor het superheldenexamen? 

EC-CUP 2021

EC-CUP begon als een schoolproject met 6 studenten waaronder Bas, Ruben en Tomas. Een FIFA 21 toernooi dat door zou gaan op de prachtige locatie Hotel Stayen. Vanwege de aanhoudende COVID-19 crisis zijn we volledig omgeschakeld naar een online editie. Meer dan 80 deelnemers van over heel Europa namen deel aan ons toernooi. Alvast een succes, wij kijken alvast uit naar de editie op Hotel Stayen, want ja, die zijn we alvast aan het plannen! Wij kijken er alvast naar uit! 

Bar Belgique & Fitfest

Bar Belgique en Fitfest vonden plaats op dezelfde dag. Wat de EC-CUP was als eindejaarsproject was Bar Belgique en Fitfest hetzelfde voor andere groepen. One Of A Kind Events mocht ondersteuning bieden om de livestream up and running te houden. Bij Fitfest hadden we het genoegen om mee te werken aan het marketing aspect. Naast de livestream hebben we enkele video’s vooraf opgenomen en bewerkt om tijdens de livestream deze video’s te kunnen gebruiken.

All Aboard

TBA

100 jaar Koornbloemwijk

100 jaar Koornbloemwijk, een groot wijkfeest voor het 100 jaar bestaand vande Koornbloemwijk. One Of A Kind Events stond in voor het onderdeel talentenjacht. Daarbij organiseerde we een talentenshow met verschillende talenten. Van zingen tot piano, dwarsfluit en nog zoveel meer. Naast de talentenjacht hielpen we mee op het evenement met verschillende vrijwillige handen die ervoor zorgden dat we meer dan €10.000 konden schenken aan het goede doel. Voor dit evenement voorzag One Of A Kind Events het bovenstaande filmpje. 

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid