Media

Kickoffdays ~ Jonge ondernemers over hun opstart

TakeoffAntwerp_

Tomas Schippers | One of a Kind events

De eerste gast was Tomas Schippers, een bekend SINC-gezicht en vertegenwoordiger van One of a Kind events. Hij heeft bij zijn opstart hulp gehad van verschillende partners. Het begon al bij het ondernemerscentrum van de hogeschool waar hij studeerde: Startup@Campus van KdG Hogeschool. Nadien kon hij rekenen op coaching bij VOKA, waardoor hij in hun Bryotraject belandde. Daar volgde hij sessies met andere mensen, bouwde hij zijn netwerk uit en leerde hij heel veel bij. 

Door al deze steun kon hij samen met zakenpartners Bas en Ruben zijn gedroomde onderneming beginnen. Ze organiseren evenementen voor kinderen en gezinnen, zowel publiek als privé. Bij hen staat de fantasie van het kind centraal. “Ik werkte lang in Plopsaland en zag dat er eigenlijk geen echte evenementen voor kinderen waren. Ja, een pretpark of een binnenspeeltuin … Maar geen totaalbeleving. Dat wilde ik veranderen.”

En dat deed Tomas gewoon. Het is iets wat hij alle toekomstige student-ondernemers wil aanraden: “Doe het gewoon. Het mooiste aan deze job is dat je elke dag kan doen wat je graag doet. En wees niet bang om hulp te vragen.” 

Vaak wordt gezegd dat ondernemen met vrienden gevaarlijk is. Wat vindt Tomas daarvan?

“Heel veel loopt in elkaar over: plezier maken en werken. Maar we hebben een goed team: we vullen elkaar aan en hebben onze taken goed afgebakend. Hierdoor hebben we weinig strubbelingen en zijn onze klanten tevreden. Het kan dus ook goed gaan.”

bron: www.takeoffantwerp.be

Kickoffdays ~ Business talk met jonge ondernemers

TakeoffAntwerp_

Toomas Schippers | One of a Kind events

 

De eerste gast was geen onbekende voor de kennissen van SINC: Tomas Schippers. Samen met Ruben Verhelst en Bas Bukkems runt hij One of a Kind events, een eventbureau gericht op kinderen. Bij hen staat het kind centraal en wordt het meegenomen in een verhaal van uitnodiging tot het naar huis gaan van het event. Sinds de pandemie begin maart zetten ze ook in op verhuurmogelijkheden.

 
“Ik heb lang in Plopsaland gewerkt. Daar werkte ik dat standaardevenementen voor kinderen voor kinderen vaak hetzelfde zijn: naar een pretpark, naar een speeltuin, … zonder meer. Maar ik wilde meer. Toen heb ik een team bij elkaar gezocht!”
 
One of a Kind events startte op vlak voor de pandemie. Dat was niet vanzelfsprekend: “Soms zijn er drempels en momenten dat het moeilijk gaat. Maar dan slaan we ons erdoor en zoeken we creatief naar oplossingen.”
 

Het eventbureau heeft nog heel wat nieuwe plannen in de pijplijn zitten. “Ik hoop dat we in de toekomst een twee- of driedaags festival voor kinderen kunnen opzetten, inclusief overnachting met het hele gezin!”
Bron: www.takeoffantwerp.be

Bryo by VOKA ~ Statersvideo & In De Startblokken

VOKA

Christmas Livestream ~ Party in a box !?

TakeoffAntwerp_

One Of A Kind en Brandsome Projects vernieuwen onze toekomst

“Wij jonkies moeten deze crisis benutten om bedrijven te digitaliseren”, aldus Max van Brandsome Projects, een splinternieuw marketing- en PR-bureau. Daar zullen Ruben en Tomas van One Of A Kind events zich ongetwijfeld in kunnen vinden. Hun eventbureau gericht op kinderevenementen viel even helemaal plat tijdens de lockdown. Maar ze bleven niet bij de pakken zitten en herdachten hun concept. Nu kan je bij hen themaboxen op maat huren. Zo wordt het toch nog een fijn kerstfeest!

© 2021 | One Of A Kind Events | Algemene Voorwaarden & Privacy Beleid